Haberler

Grup Yorum`dan yağmur altında Almanya konseri

Grup Yorum`dan yağmur altında Almanya konseri Grup Yorum Almanya'da düzenlenen bir etkinlikte verdiği konserde ikibine yakın dinleyicisine muhteşem bir konser verdi.

Grup Yorum, Almanya'nın Gladbeck kentinde düzenlenen "Irkçılığa karşı tek ses tek yürek" adlı kültür festivalinde hayranlarıyla buluştu. Çeşitli müzik gruplarının ardından sahne alan Grup Yorum, "İşte buradayız" adlı parçalarıyla konserine başladı.

Grup Yorum susturulamaz

2000`e yakın Grup Yorum hayranı konseri izledi Grup Yorum üyeleri, ara ara yaptıkları konuşmalarda, "Etkinliğe katılmamızı engellemek için çok çaba harcayan çevrelerin olduğunu biliyoruz, ama engel olamadılar buradayız" şeklinde ki sözlerine yağmurlu havaya rağmen alanı terk etmeyen Grup Yorum hayranları da, "Grup Yorum Halktır, Susturulamaz" sloganlarıyla destek verdi. Yağmur altında şemsiyelerini açarak saatlerce etkinlik alanında bekleyen Grup Yorum sevenler, pek çok parçayı grupla birlikte seslendirdi.

Eski bir Yorum üyesi: CHP milletvekili Hilmi Yarayıcı

Yağmur Grup Yorum severleri yıldıramadı Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Almanya'da bulunan CHP Milletvekili Hilmi Yarayıcı, eskiden kendisinin de üyesi olduğu Grup Yorum'un konserine gelerek, arkadaşlarına destek verdi. Sahnede kısa bir selamlama konuşması da yapan vekil Hilmi Yarayıcı, daha sonra gruba katılarak şarkıları birlikte seslendirdi.

Kötü hava koşullarına yağmura rağmen Yorumseverler konser alanını terketmedi, konser geç saatlere kadar devam etti.

Muhabirce/ Gladbeck

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu