Haberler

KRV`nin kartalları iftar sofrasında

KRV`nin kartalları iftar sofrasında Merkezi Duisburg`ta faaliyet gösteren Beşiktaşlılar Derneği düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiler. Murat Pehlivan/Duisburg

Aynı zamanda koyu bir Beşiktaş taraftarı olan, Duisburg`un nezih mekanlarından Saraykapı Restoran'ın ortaklarından Volkan Dikmen`in ev sahipliğinde, gerçekleşen iftar programına “Düsseldorf Tayfası“ başta olmak üzere Kuzey Ren Vestfalya Eyaletinden dernek üyeleri iştirak etti.

Beşiktaşlılar iftarına kadın taraftarlar da katıldı Volkan Dikmen (sağda) Dernek Başkanı Yusuf Genç (ortada) Dernek Üyesi bir Beşiktaşlı (solda) Basının da ilgi gösterdiği programda konuşan Dernek Başkanı Yusuf Genç,“ Aslında Duisburg`un en eski derneklerinden olmamıza rağmen dernek lokali açılışını 2014 yılında gerçekleştirdik.2015 yılında da daha iyi şartlarda, daha iyi hizmet verebileceğimiz, dernek faaliyetlerine yakışır yeni yerimize geçtik. Biz buradan Beşiktaşımıza nasıl katkı yapabilirizin sevdası içindeyiz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz“ dedi. Genç, ayrıca “Geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar programı ile de üyelerimizin birliğini pekiştiriyoruz. Bugün burada Düsseldorf Tayfası Üyelerimiz vardı. Cuma günü de derneğimizde daha geniş çapta bir iftar programı düzenleyeceğiz “diyerek sözlerini noktaladı.

Kartallar iftar programı sonrası hatıra fotoğrafı cektirdi Saraykapı Restoran ortaklarından Volkan Dikmen ise “Bugün burada bir Beşiktaşlı olarak Beşiktaşlıları ağırlamaktan son derece mutluyum. “diyerek duygularını ifade etti.

İftar Programı, sohbetlerin ardından, müzik dinletisi ile son buldu.

Murat Pehlivan/Duisburg

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu