Haberler

Gençyiğit yılın taraftarı

FSV`nun 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamalarında emektarlara ödüller verildi FSV Duisburg Kulübü Kadınlar Kolunun organize ettiği, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı kendi sahasında oynadığı Kleve maçı öncesi oldukça yoğun katılımla bir etkinlikle kutladı. Murat Pehlivan/ Duisburg

Kutlamalara Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosluğu`ndan Muavin Konsoloslar Tülin İnce ve Ahmet Ergen, Avrupa Spor Kulüpleri Birliği Başkanı İlkay Arın,   EAGLES Charity Golf Club e.V Başkanı Frank Flechenberg, başta olmak üzere siyaset ve sivil toplum örgütleri yöneticiler ve vatandaşlar katıldı. Kulüp sözcüsü Deniz Erdoğan'ın sunduğu programa, Dilara Polat, Asena Semercioğlu ve Ede Özbey şiirleri ile renk kattılar.

Kutlama halkalarına 19 Mayıs da dahil

Başkan Erol Ayar, yaptığı hoş geldiniz ve teşekkür konuşmasında, ilk defa yapılan etkinlikle artık FSV`nun da mili ve dini bayramlar kutlamaları yapacağını, bu kutlamalar halkasına 19 Mayıs’ı da kattıklarını ifade etti.

Kürsüye gelen Konsolos Ahmet Ergen `ise katılımdan duyduğu mutluluğu dile getirirdi. “Bu bayramların kutlanması ile çocuklarımızın ve gençlerimizin benliklerini ve kültürlerini unutmamalarına vesile öldür. Bu vesile ile bu tür etkinlikleri düzenleyen herkese teşekkür ediyorum“ dedi.

Konuşma yapan Avrupa Türk Spor Kulüpleri başkanı Arın, FSV Spor Kulübüne destek sözü verirken, golf tutkunu Frank Flechenberg Türkiye`yi ve Türk insanı sevdiğini, sık sık Türkiye`ye giderek turnuvalara katıldığının altını çizdi.

FSV Kulübü Başkanı Erol Ayar, “Özkan bu ödülü çoktan hak etmişti“ dedi Özkan'a yılın taraftarı ödülü

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da FSV Spor kulübünün deplasman ayırt etmeden Annesi Ayten Gençyiğit,  ve Babası Osman Genç Yiğit’in destekleri ile her maçta tribündeki yerini alan Özkan Gençyiğit`e yılın taraftarı ödülü verildi. Anneler gününde yılın annesi ödülünü de alan Gençyiğit ailesine bu ödül ile birlikte ikinci ödül gitmiş oldu.

Tören emekleri geçen Selma Sağır (Kadınlar Kolu Başkanı) Neslihan Kalkan (Başkan Yardımcısı) ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilere plaketlerin verilmesi ile son buldu.

Murat Pehlivan/ Duisburg

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu