Haberler

Sarıyar: 29 Mayıs`ta bir ilk gerçekleşecek

CHP NRW Birliği Gençlik Kolları Eşbaşkanı Ceren Sarıyar CHP NRW Birliği Gençlik Kolları, tamamen gençlerin hazırladığı, gençlere hitap eden bir etkinlik düzenliyor.

"Bugüne kadar cumhurbaşkanları, parti başkanları, bakanlar, milletvekilleri  Avrupa’ya geldiler. Fakat hiç biri gençlere bir gününü verip buluşma yapmadı" diyen CHP NRW Birliği Gençlik Kolları Eşbaşkanı Ceren Sarıyar Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak Avrupa’da bir ilki gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

29 Mayıs`ta Köln Stadthalle`de buluşulacak Gençler kendi sorunlarını anlatma imkanı bulacak

Sarıyar, "Avrupa’da çalışmalar yapan STK ( Sivil Toplum Kuruluşları )'ları temsil edecek gençlerimiz ile 29 Mayıs 2016 tarhinde Köln’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Avrupa Gençlik Buluşma Toplantısı gerçekleştireceğiz. Bu toplantıda gençler ilk kez kendi sorunlarını , önerilerini ve dileklerini anlatma imkanı bulacaklar.  Toplantı sonrası Avrupa STK Gençlik Temsilcileri ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, birlikte 19 Mayıs Gençlik Bayramı Etkinlik Salonu'na geçecekler ve gençlerle buluşacaklar" diyerel herkesi 29 Mayıs'ta Köln'de yapılacak etkinlige davet etti.

Muhabirce/ Essen

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu