Haberler

3.Vodafone şubesini Duisburg`ta açtı

Vodafone Duisburg, Jägerstraße 70 adresinde Vodafone Duisburg ekibi müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için yoğun tempoyla çalışıyor Açılışa pek çok davetli katılırken,  müşteri ilgisi de gözlerden kaçmadı. Duisburg'un Alt Hamborn semtinde alışveriş sokağında açılan Vodafone şubesinde açılışa özel tombala çekilişi de yapıldı. Tombaladan elde edilen gelirin mültecilere aktarılacağı belirtildi.

Barış Gültekin, ilk Vodafone bayisini 2011 yılında Recklinghausen'da açmış. Ardından 2. bayisini Castrop Rauxel da açan Gültekin, Türklerin yoğun olarak yaşadığı Duisburg kentinde de bu yıl 3. bayisini açtı.

Barış Gültekin 3.Vodafone şubesini Duisburg`ta açtı Yapılan işi sevmenin ve disiplinli çalışmanın başarıyı getirdiğini belirten Barış Gültekin, 2012-20 15 yılları arasında da başarılı çalışmalarından dolayı başarılı şube ödülünü almış.

Duisburg'ta da başarılı işlere imza atacak olan Barış Gültekin'in ekibinde, Tobias Glosch (Castrop Rauxel ), Max Lipka ( RE ), Mehmet Akyol (Castrop Rauxel), Yusuf Seçgin (Castrop Rauxel) Saniye Duran ( Duisburg ), Tuğba Bahadır (Duisburg), Sascha Stöckl (Duisburg ) bulunuyor

Muhabirce/ Duisburg

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu