Haberler

Melih Benderlioğlu Türkiye yolcusu

Benderlioglu, Salon AUTHENTIC klaus fries - Benrather Straße 10- 40213 Düsseldorf adresinde10 yıldan beri Almanya`da kuaförlük yapan Melih Benderlioğlu (28) geçen kasım ayında Nürnberg`te düzenlenen Alman Kuaförler Yarışmasında zorlu rakiplerini geride bırakarak Almanya şampiyonu oldu.

Almanya`yı ülke dışında temsil edecek

Saç kesimi ve boyamada ustalığını kanıtlayan Melih Benderlioğlu aynı zamanda Alman Kuaförler Birliği üyesi. Bu yıl eylül ayında Fransa`da düzenlenecek olan Avrupa kuaförler yarışmasında  Almanya`yı temsil edecek.

Benderlioğlu başarısında patronu Klaus Fries`in (solda) payının büyük olduğunu söylüyorAilesinin yanısıra salonunda çalıştığı patronu Klaus Fries`in kendisine çok destek olduğunu ve başarısında çok önemli payı olduğnu ifade eden Melih Benderlioğlu, insanların sevdiği işi yapmalarının başarı için en önemli faktör olduğunu söylüyor.

18-22 Nisan tarihleri arasında Türkiye`de olacak

Düsseldorf`ta AUTHENTIC Klaus Fries`de çalışan usta kuaför, ünlü futbolculardan, şarkıcılara, modacılara kadar pek çok kişinin saçlarını emanet ettiği bir isim. Melih Benderlioğlu`na bir teklif de Türkiye`den geldi.

Benderlioğlu 18- 22 Nisan tarihleri arasında Side`de Cut & Color Vıp Akademie`de olacak18-22 Nisan tarihleri arasında Side`de Diamond Premium Hotel`de düzenlenecek olan Cut & Color Akademi VİP Eğitim Kampı`na davet edilen Benderlioğlu hem 2016 ilkbahar/yaz renk kesim ve modellerinden örnekler sunacak hem de, 200`ü aşkın meslektaşına farklı kesim ve boya teknikleri gösterecek. Kampta boya kesim dışında topu ve kozmetik de dahil olmak üzere tam bir beauty eğitimi verilecek.

 Cut & Color -Nadi Toksoy

Melih Benderlioğlu bu kampa organizasyonu yapan Cut & Color`dan Nadi Toksoy tarafından davet edilmiş. Toksoy da renklerin ustası.  

Almanya Türkiye arasında deneyim alışverişi açısından bu tür organizasyonların faydalı olduğunu belirten Melih Benderlioğlu, kuaförlerin uluslararası trendleri takip ederek sürekli kendilerini geliştirmelerinin ve müşterilerine yeni şeyler sunmalarının çok önemli olduğunu söylüyor.

Hülya Sancak/ Düsseldorf

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu