Haberler

Avrupalı Türk Girişimciler Rotterdam`da

ATGB, Rotterdam`da buluştu. Avrupalı Türk Girişimciler Birliği (ATGB) yöneticileri Hollanda'daki Türk girişimcilerle, OBA Restaurant'ta biraraya geldi. Dursun Döngel/ Rotterdam

Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde kurulan  Avrupalı Türk Girişimciler Biriği yöneticileri; Genel Başkan Orhan Buyurman, Gn. Bşk. Yrd. Abdullah Ören, Dışilişkiler Başkanı Necati Duman ve Gn. Sekreter Muharem Uslubaş ile birlikte; Hollanda'nın Rotterdam ve çevresinde yaşayan Türk girişimcilerle iştişare yapmak üzere OBA Restaurant'ta biraraya geldi.

İşadamı Dursun Paksoy'un organize ettiği program muhteşem bir atmosferde geçti. Seçkin işadamları ve işkadınlarının katıldığı programda, karşılıklı bilgi alış-verişi yapıldı.

Hedef Avrupa'daki Türk girişimcilerle güç birliği

Avupa Türk Girişimciler Birliği  Avrupa`daki Türk girişimcilerle güç birliği yapmayı amaçlıyor Genel Başkan Buyurman, Rotterdam'daki toplantının çok verimli geçtiğini belirterek buluşmayı şöyle değerlendirdi: "Buradaki müteşebbis temsilcilerimizle tanışma fırsatı bulduk. Adım adım Avrupa'yı gezip işadamlarımızla görüşüp, güçlü bir ekip olacağız. Bütün ülkelerde temsilciliğimiz olacaktır. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Hedefimiz Avrupa'daki Türk girişimcileriyle güç birliği kurarak yatırımlarımızı birlikte sağlıklı yapmak. Yatırım yapmak isteyenleri yönlendirmek olacaktır. Bizim farkımız Avrupa'da kurulan girişimcilerin birliğidir. Buradaki, proğramı organize eden Dursun Paksoy kardeşimize ve yanında bulunan sizlere ve ilgi gösteren herkese çok tşekkür ediyorum. Bizler bir aileyiz, inşallah başarılara, birlikte imza atacağız"

Dursun Paksoy ise "ATGB yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bizler, beraber yola çıkıyoruz ve başarılı olacağız. Bizlere değer verip buraya gelen programımıza katılanlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Dursun Döngel/ Rotterdam

 

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu