Haberler

Dündar ve Gezen Almanya`da

Müjdat Gezen Tiyatro Ekibi Dortmund Grammophon`daydı Gezen, Gençay`ın şarkılarına eşlik etti. Uğur Dündar`ın kitabından  Müjdat Gezen`in oyunlaştırıp yönettiği “Yalandan Kim Ölmüş” isimli  gösterilerini sunmak üzere Müjdat Gezen Tiyatrosu Almanya`ya geldi.

Deniz Gençay, Müjdat Gezen`i sahneye davet etti. Gazeteci- yazar Uğur Dündar`ın da eşlik ettiği ekip, oyundan bir gün önce Dortmund Grammophon Restaurant`da yemek yedi. Sanatçı Deniz Gençay`ın sahne aldığı restaurantda keyifli dakikalar geçiren tiyatrocular, Deniz Gençay`a şarkılarında da eşlik ettiler. Bir ara Müjdat Gezen`i sahneye davet eden Deniz Gençay, usta tiyatrocu ile  Dönülmez Akşamın Ufkundayız şarkısını birlikte söyledi.

Dündar hakkında hapis cezası kararı

Bugün Hagen Stadthalle`de sahnelene oyun öncesi, Almanya`dan (Duisburg) yayın yapan Kanal Avrupa`da bir televizyon programına katıldı. Dündar daha sonra tiyatro oyunu için Hagen`a geçti.

Grammophon DortmundBugün akşam saatlerinde ise Uğur Dündar hakkında,  eski bakanlardan Binali Yıldırım`a köşe yazısında hakaret ettiği gerekçesiyle açılan dava sonucu hapis cezası kararının  çıktığı bilgisi geldi.

Ceza 1 yıl denetimli olmak üzere ertelendi. Uğur Dündar`ın dahil olduğu Müjdat Gezen Tiyatro Ekibi yarın Türkiye`ye dönecek.

Muhabirce/ Almanya

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu