Haberler

TURKCELL EUROPE artık tüm Telekom-shop`larda

Telekom Shop’larda Turkcell kartlarına yükleme yapılabilecek Turkcell Europe ürünleri ,1 Ekim`den itibaren Almanya’daki tüm Telekom Shop’larda da satışa sunuldu.

Turkcell Europe, satış ağını genişleterek Almanya çapında yaklaşık 730 Telekom bayisinde ürünlerini sunmaya başladı. Telekom Deutschland’ın % 100 iştirakle sahibi olduğu Telekom Deutschland Multibrand Genel Müdürü Dr. Peter Opdemom, bu adımın Turkcell Europe markasının gelişiminde çok önemli bir aşama olduğunu vurguladı:

“Turkcell Europe ürünleri için Telekom Shop’larda yer açılması bizi son derece mutlu ediyor. Bu yerler birçok marka tarafından büyük rağbet görüyor. Artık müşterilerimize sadece büyük şehirlerde değil, aynı zamanda daha küçük şehir ve kasabalarda da ulaşıyor olacağız.”

Turkcell kartlarına yükleme yapılabilecek

Telekom Shop’larda Turkcell Europe SIM kartlarının satılmasının yanı sıra, bu kartlara yükleme yapma imkanı da sağlanacak. Turkcell Europe Pazarlama Sorumlusu Zafer Karaca, Telekom’un kendine ait mağazalarında Turkcell Europe markasının da yer almasının marka değerine olumlu yansımaları olacağını belirtti. Karaca, “Bir anda görünürlüğümüzü önemli derece artırarak, ürünlerimizi şimdiye kadar bulunmayan noktalarda da müşterilerimize sunuyor olacağız. Bundan tüm diğer bayilerimiz de faydalanacak” dedi.

Turkcell Europe SIM kart 9,99 euro

Turkcell Europe SIM kartları, Telekom Shop’larda 7,50 € değerinde kontör dahil 9,99 €’ya satılacak. Müşteri, yapacağı ilk yüklemede 2,50 € değerinde kontöre ücretsiz sahip olacak.

Muhabirce/ Köln

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu