Haberler

Sancak ailesinin mutlu günü

Deniz Karabulut& Senem Sancak  Taka Gazetesi'nin sahibi, işadamı Ahmet Sancak'ın kızı Senem ile İzmir’li Karabulut ailesinin oğlu Deniz 26 Eylül 2015 Cumartesi günü Darmstadt Maritim Otel’de düzenlenen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Yoğun bir katılımın olduğu düğünde gelin ve damadın anne ve babaları Ahmet-Fikriye Sancak ile Feray Karabulut konukları kapıda karşıladı.

Köprübaşı Fidanlı Mahallesi sakinlerinden Ahmet Sancak'ın kızı Senem iktisat mezunu.  Damat Deniz ise İşletme ve Eğitim Danışmanlığı'ndan mezun.  Çocuklarının bu mutlu gününde muhteşem bir düğün organizasyonu yapan aileler da her şeyi ince ayrıntısına kadar planlayarak herkesin hoşca vakit geçirmesini sağladılar. Gelin ve damadın anne ve babası Ahmet-Fikriye Sancak, Feray Karabulut gece boyunca konuklarla tek tek ilgilendiler.

1000'e yakın davetli katıldı

 Düğün başladığında Senem ve Deniz, alkışlar ve konfeti yağmuru eşliğinde salona girdi, ilk danslarını yaptı. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğününe  1000'e yakın davetli katıldı.

Gelinin amcaları işadamı Muzaffer Sancak ile Trabzon-Ortahisar Belediye Başkan Danışmanı Zeki Sancak ve halası Aynur Sancak Kip masaları gezerek konuklara hoşgeldiniz dedi.

Gelinin dedesi, Taka Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Sancak ile babaannesi Hayriye Sancak da ilk torunlarının mürüvetini gördüklerini ifade ettiler. Çevresinde sevilen ve hatırı sayılan Aslan Sancak, 8 torunu olduğunu ve ilk gelinliği Senem'in giydiğini söyleyerek, "Rabbim bütün evlenen ve evlenecek evlatlarımıza mutluluk, huzur, sağlık versin" diye dua etti.

Ahmet Sancak'tan horon havası

Düğünde Devran'ın yanısıra Karadeniz müziğinin güçlü sesi Köprübaşılı Adem Ekiz ile Karadeniz rüzgarını kemençesiyle estiren Onur Atmaca sahne aldı. İzmir yöresinden Efeler ile Karadeniz – Akçaabat folklor ekipleri de birer folklor gösterisi yaptı.Düğün pastasının kesilmesinden sonra geç saatlere kadar devam eden düğünde herkes gönlünce eğlendi. Düğün finalinde Ahmet Sancak’ın yazdığı ve Adem Ekiz’in seslendirdiği hareketli bir Karadeniz parçası eşliğinde konuklar bol bol horon oynadı.

Köprübaşılılar ve Avrupa Trabzon Köprübaşılılar Derneği genel kurul üyeleri de, katıldıkları düğünde  "Dernek olarak, Senem ve Deniz kardeşlerimizi kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz" dediler.

Muhabirce/ Darmstadt

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu