Haberler

FSV averajla lider

Niederrhein Landesliga 2. Grup`ta şampiyonluk ve Oberliga hedefi ile yola çıkan FSV Duisburg dörtledi.

FSV Duisburg, 30 derece sıcaklıkta kendi sahasında oynadığı maçta kendisi gibi şampiyonluk hedefleyen SV Sonsbeck`i  4-0`lık skorla adeta dağıttı.

İlk yarı 1-0

Karşılaşmanın kalan dakikalarında pozisyonlardan yararlanılmayınca maç 4- 0 bitti.  Havanın oldukça sıcak olmasının etkisiyle ilk yarıda pek fazla atak oyun sergileyemeyen FSV, ilk yarının bitimine saniyeler kala Tanju`nun golü ile 1-0 öne geçti.

1-0`lık üstünlükle 2.yarıya daha atak başlayan ekip, kazandığı bir penaltıyı da 63. dakikada Adrian Rakowski ile gole çevirdi ve skor 2-0 oldu.

Bora maçı canlandırdı

Sakatlıktan kurtulan, taraftarın sevgilisi Bora Karadağ 65. dakikada oyuna girince hem oyunun rengi değişti, hem taraftarın coşkusu arttı. Girer girmez oyunu hareketlendiren Bora hemen bir dakika sonra, ara pasını mükemmel verdiği Andrej Walter skoru 3-0 yaptı.

FSV, havanın oldukça sıcak olmasının etkisiyle ilk yarıda pek fazla atak oyun sergileyemediCeza sahasında adeta kamp kuran FSV yine Bora`nın ortalığı karıştırması ile topu önünde bulan yılların tecrübeli golcüsü ve yeni transfer Bosnalı Almir Sogolj 82. dakikada sakin ve düzgün vuruşla köşeye sert çaktı ve skoru 4-0 yaptı.

FSV Liderliğe yükseldi

 Karşılaşmanın kalan dakikalarında pozisyonlardan yararlanılmayınca maç 4- 0 bitti. Bu sonuçla dört maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alan FSV, averajla liderliğe yükseldi.

4 maçta, 2 galibiyet, 2 beraberlik alan FSV, averajla liderliğe yükseldi.Antrenör Heiko Heinlenen yönetiminde ki FSV maçta; 41 Jülien Schneider ,61-Murat Alkurt, 4-Tim Wiederhold, 16- Stephan Hennen, 11-Ali Başaran,33-Adrian Rakowski, (7-Oğuzhan Maminoğlu 77.dk.)21-Can Uçar, 70-Ahmet Talha Kılınç, ,(10- Bora Karadağ 65.dk) 24-Tanju Açıkgöz,(15-Eser Karadağ 87.dk.)21-Can Uçar,9-Andrej Walter,18-Almir Sogolj,  kadrosu ile mücadele etti.

Murat Pehlivan/Duisburg

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu