Haberler

Gümüşhanespor`da Akyel dönemi

Fatih Akyel Gümüşhanespor`da (orta)Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup`ta mücadele edecek olan Gümüşhanespor`da teknik direktörlük görevine milli takımda üstün başarılar göstermiş olan Fatih Akyel getirildi.

Kulübün Tekke Köyü`nde bulunan tesislerinde yapılan kamp çalışmalarının ikinci gününde Kırmızı-Beyaz`lı ekibi izleme imkanı bulduk.

Kendilerine “Hoşgeldiniz” dedikten sonra sorularımızı sormaya başladık.

Akyel (sol) ile Ünsal Gür Gümüşhanespor üzerine söyleşti
Gümüşhanemizi nasıl buldunuz? Şehri gezebilme imkanı buldunuz mu?

Fatih Akyel: İnsanları sıcakkanlı ve bizi çok iyi karşıladılar. Şehri fazla gezemedim. Zaten işimiz Futbol, işimizle fazlasıyla meşgulüz. İyi bir Futbol oynayarak Gümüşhanelileri mutlu etmek istiyoruz. Başta değerli başkanımız Kaya Büyükbayraktar olmak üzere tüm yöneticilerimize bizi bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum.

Bir Futbolcudan beklentiniz nedir? Veya bir oyuncuda aradığınız ilk vasıf nedir?

F.Akyel: Şehrin yaşantısına ve değer yargılarına uyum sağlayabilmesi, ahlaklı ve saygılı olması.

Bu olmazsa olmasımızdır. Ayrıca tarfftarına iyi bir futbol seyrettirebilmelidir.

Fatih Hocam hedefiniz nedir?

Gümüşhanespor Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup`taF.Akyel: Her takım bir üst lige çıkmak ister. Bunu mütevazi kadromuzla başarmak istiyoruz. Birçok oyuncumuz gitti. 8-9 oyuncumuz daha kadroya katılacak. Onları kaynaştırıp başarılı olmak istiyoruz.

Gümüşhanespor taraftarlarına ve yurtdışında yaşayan Gümüşhanelilere bir mesajınız var mı?

F.Akyel: Burada başarılı olup tüm taraftarlarımızla birlikte yurtdışında yaşayan Gümüşhanelileri de sevindirmek istiyoruz. Tatile geldiklerinde takımımızı desteklesinler.

Hepsine sevgilerimi gönderiyorum.

İlk maç 6 Eylül`de

Ersin Gür, Fatih Hoca`ya Dölek Köyü Güveci hediye ettiSpor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta  mücadele edecek olan Gümüşhanespor ağustosta başlayacak Antalya Kampından sonra ilk maçını 6 Eylül Pazar günü deplasmanda  Kocaeli Birlikspor`la yapacak.

Gümüşhane`nin sevilen esnaflarından Ersin Gür bizimle beraber Antremanları izledikten sonra Fatih Hoca`ya meşhur “Dölek Köyü Güveci”ni hediye ederek “Güzel şehrimize hoşgeldiniz” dedi ve başarılar diledi.

Ünsal Gür/ Gümüşhane

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu