Haberler

NRW BAU çatıyı çattı

NRW BAU Blok AÇatı çatıldıGeçen yıl temeli atılan lüks konutların bu yıl çatısı çatıldı. ilk iki blok Ağustos sonuna teslim edilecek.

Duisburg`un Wanheim Angerhausen bölgesindeki bir arsada konutlar inşa eden NRW BAU inşaat şirketi, modern ihtiyaçlara yönelik lüks konutlarının çatısını da çattı. Konutlar 2015 Ağustos sonuna hazır olacak.

Yeni lüks projeler sırada

NRW BAU ekibi Duisburg Bel. Bşk. Erkan Kocalar ileDuisburg`un son yıllarda konut için tercih edilen bölgelerinden biri olan Wanheim Angerhausen`da inşa edilen 24 dairelik Steinbergshof konut inşaatının A ve B blokları tamamlanmak üzere. Kalabalık bir Richtfest (Çatı çatma) kutlamasıyla konutların bitmek üzere olduğunu müjdeleyen NRW BAU Genel Müdürü İsmail Bal “Ödenebilir fiyatlarla lüks konutlar inşa ediyoruz, konutlarımızın yüzde 80`i satıldı. Yeni projelerimiz var. Yine bu bölgede, konforlu yine hesaplı konutlar yapacağız” sözleriye yeni proje müjdesi de verirken  şantiye şefi Ercan Bal da “Lüksü insanlardan esirgemiyoruz; vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak istiyoruz” dedi.

Kira öder gibi ev sahibi olunuyor

Duisburg Bel.Bşk. Erkan Kocalar (sol) NRW BAU Gen.Md. İsmail Bal2015 Ağustos sonunda teslimi planlanan konutlarla ilgili olarak konuşan Duisburg Belediye Başkanı Erkan Kocalar “Wanheim`da oturan Bal ailesinin bu büyük projeyi gerçekleştirmesi belediye meclisini de memnun ediyor. Bu daireler özellikle engelli ve/veya yaşlı  insanlar da düşünülerek planlanmış. Bu da oldukça önemli bir özellik. Ayrıca kira öder gibi ev sahibi olunuyor. Genç girişimcilerin bu projeleri  başarması da sevindirici. Duisburg`un bu tür konut projelerine ihtiyacı var. Projelerin devamı da gelecek. Biz belediye olarak elimizden gelen desteği veriyoruz, vereceğiz de, başarılarının devamını diliyorum” diyerek projeye desteklerini ifade etti. 

Davetliler NRW BAU konutlarıyla yakından ilgilendiKalabalık davetli grubu ve proje çalışanları kurulan standlarda sunulan açık büfe lezzetli yemek ve tatlılarla hem konutların bitimini hem de ramazan bayramını kutladılar.

Asansörlü ve tabandan ısıtmalı

Yaklaşık 2500 metre karelik bir alan üzerine ve üç ayrı blok şeklinde inşa edilen konutların ilk iki bloğunun kaba inşaatı bitirildi çatı çatıldı.

#NRWBAU #Steinbergshof

Asansörlü, tabandan ısıtmalı, üç kat camlı, iki balkonlu ve teraslı olarak inşa edilen daireler, 127 metre kare.

Engelli insanlar da düşünerek binanın her katı, tekerlekli sandalyelerin/arabaların girebileceği şekilde planlanmış.

Ayrıntılı bilgi  0203/39 217850 numaralı telefondan ve  [email protected] e-mail adresinden alınabilir.

Hülya Sancak/ Duisburg

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu