Haberler

Fatme Sar`a veda

1971 yılında Almanya`ya gelen Sar, İskeçe`de uğurlandıAlmanyan Bochum merkezli Dost GmbH Genel Müdürü Hacı Mehmet Sar`ın annesi Fatme Sar hakkın rahmetine kavuştu.

İskeçe`de dünyaya gelen 67 yaşındaki Fatme Sar 1971 yılında Almanya`ya gelmişti. Sar, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu.

Fatme Sar İskeçe`de defnedildi

Witten kentindeki Sultan Ahmet Camisi`nde kılınan cenaze namazından sonra memlekti olan İskece Şahinköyü`ne getirilen cenaze, burada sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Fatme Sar iskece`de defnedildiMerhume Fatme Sar`ın cenaze törenine yoğun katılım olduMerhume Fatme Sar`ın oğullarından Hacı Mehmet Sar “Annemin vefatı nedeniyle içten desteğini esirgemiyen sivil toplum kuruluşlarına destek veren tüm belediyemize ve cenazemizin her safhasında canı yürekten emekleri geçen arkadaşlarıma ve ailelerine cenaze namazına iştirak eden ve namazı kıldıranhocalarıma, gelen telefonla ve telgrafla taziyelerini bildiren ve dualarını esirgemeyen tüm akraba ve dostlarımızız ile sevenlerimize şükranlarımı arz ederim” sözleriyle cenazeye katılan herkese teşekkür etti.

Medyator Ajans/ Xanthi

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu