EkonomiHaberlerİş Dünyası

ATİAD on Tour

ATİAD şirket ziyaretlerine başladı

DÜSSELDORF – Avrupa Türk İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği ATİAD, Düsseldorf’ta Timmermanns Oto Galeri’de Türk-Alman iş insanlarını bir araya getirmek network oluşturmak için, „ATİAD on Tour“ etkinliğini başlattı. 

 ATİAD on Tour ATİAD Başkanı Aziz Sarıyar, farklı kesimlerden iş insanlarını bir araya getirmek, özellikle Türk-Alman iş insanların bir araya getirmek ve yeni bağlantılar kurmak, fikir alış verişinde bulunmak için belli aralıklarla „ATİAD on Tour“ etkinliğini düzenlemeye karar verdiklerini belirterek, ilk etkinliği de ATİAD‘ın merkezinin de bulunduğu Düsseldorf’ta gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

Aziz Sarıyar- ATİAD on Tour İlk toplantıyı Düsseldorf’ta BMW ve MINI araçlarının ana bayisi olan Timmermanns’ta gerçekleştirdiklerini söyleyen Sarıyar, belli aralıklarla ATİAD üyesi olsun olmasın iş yerlerini ziyaret ederek, iş insanları arasındaki networkü geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

 Lukas Albiger. Timmermanns- ATİAD on Tour
Lukas Albiger. Timmermanns- ATİAD on Tour

Timmermanns Galeri Sahibi Thomas Timmermanns ise aile şirketini tanıttıktan sonra etkinliğin kendi işyerlerinde yapılmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade etti. Timmermans ekibinden Lukas Albiger Elektromobilite ilgili sunum yaptı, yeni modeller hakkında bilgi verdi.

Soldan: Zeki Bektaş, Nadine Tanrıverdi ve İbrahim Fırat- ATİAD on Tour
Soldan: Zeki Bektaş, Nadine Tanrıverdi ve İbrahim Fırat- ATİAD on Tour

İbrahim Fırat, Nadine Tanrıverdi ve Zeki Bektaş’tan oluşan müzik grubu da seslendirdikleri mükemmel şarkılarla etkinliğe renk kattı. Muhabirce/Hülya Sancak- DÜSSELDORF

Grafikartplus Ajans
Başa dön tuşu