HaberlerToplum

Düsseldorf’ta toplu taşımaya yeni düzenleme- RheinTakt

DÜSSELDORF- 7 Ocak 2024 tarihinden itibaren yakın çevre toplu taşımada RheinTakt geçerli olacak. Bu şekilde Düsseldorf ve çevresine daha güvenilir ve cazip bir ulaşım hizmeti sunulması amaçlanıyor.

Düsseldorf’ta toplu taşımaya yeni düzenleme- RheinTakt

RheinTakt olarak adlandırılan Düsseldorf’ta toplu taşımaya getirilen yeni düzenleme ile toplu taşıma hatlarının hareket saatlerinde hatlarında değişikliğe gidildi.  Yeni düzenleme 7 Ocak 2024, pazar günü uygulamaya konulacak.
BAZI HATLAR KALDIRILDI
Toplu taşımaya getirilen düzenleme ile bazı hatlar kaldırıldı, rotalar mevcut hatlara eklendi, hareket saatleri sıklaştırıldı. Düzenleme 7 Ocak 2024, pazar günü uygulamaya konulacak.

Düsseldorf’ta toplu taşımaya yeni düzenleme- RheinTakt
Düsseldorf- RheinTakt

RheinTakt isimli yeni düzenlemele ile ilgili hali hazırda toplu taşıma duraklarındaki dijital ekranlarda uygulamanın 7 Ocakta başlayacağı bilgisi paylaşılıyor.
Pazartesi günü ulaşım sorunu yaşamamak için Rheinbahn uygulamasını indirebilir ya da rheinbahn.de adresinden değişikliklere bakabilirsiniz.
Değişiklikler hakkında sorularınız varsa ücretsiz 0800-6504030 numaralı servis hattından ulaşabilirsiniz. Muhabirce/Hülya Sancak- DÜSSELDORF

Grafikartplus Ajans

Diğer haberler

Başa dön tuşu